Selecteer een pagina

OVER HOBIJ

Why

Bij HOBIJ vinden we dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken. Dat is de reden dat wij flexkrachten de kans bieden om een toekomst te bouwen, door ze werk en eventueel een onderkomen te bieden. Want zeg nou zelf; als je als werkgever iemand contracteert, neem je toch ook verantwoordelijkheden op je? Daarom doen wij, daar waar we maar kunnen, onze uiterste best om goed voor deze mensen te zorgen.

DAAROM HOBIJ

GROEI

Never Stop Growing is het motto van waaruit HOBIJ denkt en handelt. Groeien. Niet per se om de grootste te worden, maar wel om jezelf te blijven ontwikkelen, verdiepen, verbeteren.

persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat jij als persoon past binnen HOBIJ en staren ons niet blind op een papiertje of studierichting.

verantwoordelijk

Jouw persoonlijkheid laat zich typeren als energiek, ondernemend, flexibel, zelfstandig en resultaatgericht. Meedenken? Bij ons kun je waarde toevoegen. Wij vinden het belangrijk om samen met jou (jouw) nieuwe ideeën om te zetten naar concrete plannen.

sfeer

Sfeer en onderlinge samenwerkingen en persoonlijke ontwikkeling door zowel opleiding als coaching door je manager. Je vindt bij ons een inspirerende en gave werkomgeving. Drink je vrijdagmiddag een drankje mee aan de bar?

aandacht

Aandacht voor de medewerkers. Van een zit/sta bureau tot leuke attenties en verassingen.

informeel

Ook in een spijkerbroek of op vette sneakers kun je bij ons gewoon naar kantoor komen.