Selecteer een pagina

DAG VAN REBECCA

Rebecca is onze Recruitment marketeer. Als Recruitment Marketeer bij HOBIJ ben jij in de lead als het gaat om de online aanpak voor het werven van onze flexkrachten in binnen- en buitenland. Zij zorgt ervoor dat alle content bij de juiste doelgroepen terecht komt en er focus ligt op onze online recruitment activiteiten zoals het opzetten van social mediacampagnes, vacature uitingen en het opzetten van acties in samenwerking met marketing.

10.00 uur

Maandag starten we op met onze recruitment meeting, wat speelt er en waar leggen we de aankomende week de focus op. Fijn op maandag, want kunnen we meteen bijpraten na het weekend.

11.30 uur

Met mijn collega Sanne, onze online marketeer, neem ik de campagnes en acties door. We vertalen datagegevens naar concrete acties met behulp van onder andere Google Analytics. Zo worden onze campagnes steeds gerichter er succesvoller. Heel leuk om met dit proces bezig te zijn.

12.30 uur

Lunch Time! We lopen samen een rondje. Ene keer even naar de supermarkt op de Noordkade en de andere keer naar het centrum. Dat is allemaal lekker dichtbij.

14.30 uur

Samen met mijn collega Jamie van onze salesafdeling lopen we de klantbehoeftes nog eens door. Waar leggen we de komende periode de focus op en wat zijn de uitdagingen van onze klanten.

16.00 uur

Zojuist de team meeting met onze buitenlandse kantoren in Polen, Roemenië en de Baltics gehad. We praten bij hoe het gaat in alle teams en waar de uitdagingen en kansen liggen. Erwin is als traffic manager betrokken bij dit proces.

Bekijk al onze vacatures »